HOME
WAT IS KEMPO
NIEUWS
KEMPO GESCHIEDENIS
KEMPO STAMBOOM NEDERLAND
INSTRUCTEURS
UITLEG EMBLEEM
TRAININGEN
DOJO ETIQUETTE
BETEKENIS VAN OSU
WAAROM KIAI?
TERMINOLOGIE
FOTO / VIDEO
SHOP
GRATIS PROEFLES AANVRAGEN
CONTACT

Ga naar onze Facebook pagina   Ga naar onze Instagram pagina


03 juli 2014 - SPONSORTRAINING GROOT SUCCES!
Op zaterdag 28 juni organiseerde Van Det Kempo uit Bodegraven een sponsortraining in samenwerking met Sportschool Doets. Een training, waarbij de deelnemers zelf actief op zoek moesten gaan naar sponsors. Om 4:30 uur stonden de leden klaar bij de Surfplas in Reeuwijk om van start te gaan! De training bestond uit een warming up, diverse kracht- en lenigheidsoefeningen, zware conditionele oefeningen en het oefenen van diverse technieken. De gehele training duurde tot 7:00 uur, toen de zon alweer boven de Surfplas scheen. Al deze inspanning was in eerste instantie niet voor de deelnemers zelf, want het ingezamelde geld zal volledig aan KWF Kankerbestrijding overhandigd worden. "We willen allereerst onze medemens steunen, maar ook een signaal afgeven dat vechtsporten ten onrechte een negatieve reputatie hebben." In totaal werd er maar liefst €1850 ingezameld door de deelnemers! "We willen alle deelnemers, maar vooral ook alle sponsors hartelijk bedanken voor alle inzet en medewerking!"

29 mei 2014 - VAN DET KEMPO IS NU LID VAN DE NFK:
www.federatiekrijgskunsten.nl

21 mei 2014
Vandaag in de Kijk op Bodegraven; de geslaagden van het examen op 17 mei!27 maart 2014
Van Det Kempo breidt uit in trainingen! Vanaf 9 april zal er op iedere woensdag ook getraind worden van 20:30 tot 21:45 uur!

1 maart 2014
Eindelijk heeft Bodegraven Boxing Club de sleutels gekregen! Het ziet er nu nog kaal uit, maar binnenkort worden de deuren geopend voor iedereen die geďnteresseerd is in vechtsport! Bodegraven Boxing Club traint nu nog in Sporthal de Kuil, maar verhuist binnenkort naar het pand aan de Italiëweg 29a in Bodegraven.

Dit zijn de disciplines die vanaf de opening mogelijk zijn:

• Boksen (Bodegraven Boxing Club)
• Kickboksen (Bodegraven Boxing Club/Bodo Gym)
• Wedstrijd Kickboksen (Bodegraven Boxing Club)
• Kempo Karate (Van Det Kempo)
• MMA (Bodo Gym)
• Wedstrijd MMA (Bodegraven Boxing Club)
• Bootcamp (Bootcamp Bodegraven)