HOME
WAT IS KEMPO
NIEUWS
KEMPO GESCHIEDENIS
KEMPO STAMBOOM NEDERLAND
INSTRUCTEURS
UITLEG EMBLEEM
TRAININGEN
DOJO ETIQUETTE
BETEKENIS VAN OSU
WAAROM KIAI?
TERMINOLOGIE
FOTO / VIDEO
SHOP
GRATIS PROEFLES AANVRAGEN
CONTACT

Ga naar onze Facebook pagina   Ga naar onze Instagram pagina


Sensei Feike• 5e Dan Kempo (NFK)
• 3e Dan Karate (KBN)
• C-Licentie Scheidsrechter Kata en Kumite bij de Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten.

Al van kinds af aan ben ik verbonden met vechtkunsten. In tegenstelling tot wat (jammer genoeg) veel mensen denken, heeft vechtsport me zo veel positieve dingen gebracht. Het heeft me geleerd geduldig te zijn, anderen te respecteren en het uiterste van mezelf te eisen. Maar boven alles heeft het me geleerd zelfverzekerd te zijn. Door diverse obstakels tijdens mijn trainingen te trotseren, zowel, fysiek als mentaal, heb ik geleerd dit naar het dagelijkse leven te vertalen.

Ik heb ruim 26 jaar jaar ervaring met Kempo en wil niks liever dan andere geďnteresseerden kennis laten maken met deze prachtige kunst!

Geboren: 1980
Begonnen met Kempo: 1991
Sifu: Roy Doets

1e Dan: 1998
2e Dan: 2001
3e Dan: 2005
4e Dan: 2011
5e Dan: 2016 (19 november)

Wedstrijd resultaten:
2011 - 1e prijs Kata, Open NK Kenpo
2010 - 1e prijs Kata, Dragon Cup, Vechtkunsten.nl
2009 - 2e prijs Kata, Dragon Cup, Vechtkunsten.nl
2009 - 2e prijs Kata, Open NK Kenpo

----------------

Assistent Peter• 2e Dan Kempo (NFK)

Kempo betekent voor mij integer en respectvol met elkaar omgaan. Het allermooist aan Krijgskunsten in het algemeen vind ik de manier waarop je dit kunt doorvertalen naar je eigen leven. Daarnaast zorgt de intensieve training voor een conditioneel sterk en gezond lichaam. Ik ben eigenaar van een softwarebedrijf. Als ondernemer krijg je met zeer veel uitdagingen te maken, sommige leuk en sommige wat minder leuk. Kempo heeft mij gesterkt in mijn zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling.

Als assistent van Sensei Feike vind ik het zeer boeiend om te ervaren hoe moeilijk lesgeven eigenlijk is. Je wordt gedwongen om zelf boven de materie te staan en de achtergronden te kennen terwijl je zelf nog zoveel moet leren. Daarbij is het heel inspirerend om te zien hoe iedereen zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Om dan nog maar niet te spreken over de totaal verschillende aanpak bij de jeugd en de volwassenen…

Kortom, Kempo is in mijn bloed en gelukkig is er meer dan dat je in een leven kunt leren.

Geboren: 1973
Begonnen met Kempo: 1987
Sensei: Feike van Det

1e Dan: 2015
2e Dan: 2017